eur:
397.36
usd:
360.22
bux:
72088.64
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Paris Hilton meztelenül, széttárt combokkal, felnyitott hassal - kép

Szobor készült a Hilton-szállodalánc örökösnőjéről, holtan. A művész a Paris Hilton boncolása című alkotással az ittas vezetés veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet.

Az életnagyságú szobor a minden bizonnyal halott Paris Hiltont ábrázolja meztelenül. Csupán egy tiarát visel a fején, akárcsak kutyája, Tinkerbell, aki a mellénél ágaskodik. A sztár egyik keze egy mobiltelefont markol.

A szobor hasát - akárcsak egy valódi boncoláskor - felnyitva ábrázolja a művész, Daniel Edwards, a sztár szerveit pedig akár az alkotást kiállító brooklyni galéria látogatói is megfoghatják, vagy kiemelhetik a testből.

Az alkotás kiállításának célja, hogy szembehelyezkedjen azzal a trenddel, amely már-már felmagasztalja a hollywoodi sztárok "őrültködését".

Magát Paris Hiltont például januárban három évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 40 órás közmunkára ítélték, miután másodszor is elcsípték ittas vezetés közben.

A tiara célzás azokra a magas társadalmi státuszú szépségekre, akiknek életét követelte vagy megváltoztatta az alkohol: ma már tudható, hogy Diana hercegnő sofőrje ittas volt, amikor 1997 augusztusában végzetes autóbalesetet okozott.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy maga Paris Hilton vajon mit szól az alkotáshoz, de a szobrot kiállító galéria vezetője szerint bizonyára nincs ellene kifogása. A szobrot ide kattintva nézheti meg!

Lehetséges, hogy David Edwards Hilton-szobrát is kritizálják majd, hiszen így történt azzal az alkotásával is, amely Britney Spearst ábrázolta meztelenül, négykézláb, szülés közben.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×