eur:
396.76
usd:
359.46
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Az Öné is lehetnek a szupermodell meztelen képei!

A brit szupermodell, Kate Moss több aktképét is elárverezi a Christie's aukciósház.

A május 31-i árverésén a szupermodellről készült több, eddig ismeretlen fénykép mellett két aktfotót is árverésre bocsátanak. A legdrágább kikiáltási ára ennek a két fényképnek van: az egyiket 15 ezer fontért (5,4 millió forint), a másikat 22 ezer fontért (8 millió forintért) kínálják.

Az egyik kép egy 1996-os platinanyomat, amelyen a brit modell meztelenül pózol. A másik, kétméteres alkotás Albert Watson munkája, amelyen szintén ruha nélkül látható Kate Moss.

Hatezer fontért (2,2 millió forintért) kínálják azt az eddig nem publikált fotót, amelyet a 16 éves Kate Mossról a modell szülővárosának, Croydonnak egy kőfejtő előtt készítette Corinne Day 1990-ben.

"Kate Moss kulturális ikon, és vitathatatlanul napjaink legbefolyásosabb modellje. 14 évesen fedezték fel, és a világ legnagyobb fotósaival dolgozhatott. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy ezeket a képeket kínálhatjuk megvásárlásra, eddig nem látott felvételeket is beleértve" - mondta az aukciósház egyik vezető fotósa, Yuka Yamaji.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×