eur:
386.89
usd:
357.27
bux:
67957.08
2024. május 23. csütörtök Dezső

Együtt, mégis külön a sztárpár

David és Victoria Beckham azt állítja: amióta úgy döntöttek, hogy Los Angelesbe költöznek, sokkal közelebb kerültek egymáshoz. Mások szerint azonban épp az ellenkezője igaz, a sztárpár szinte alig tölti együtt az idejét.

A 31 éves focista és 33 éves felesége azt mondta, hogy nagyon izgatottak a költözés miatt, ez az érzés pedig nagyon összekovácsolta őket. A párhoz közelálló forrás szerint azonban Victoria soha nem volt ennyit távol a madridi családi fészektől, mint eddig.

Többek szerint kapcsolatukra inkább a különélés és nem az együttélés a jellemző, ez pedig a pletykák szerint Davidnek nem nagyon tetszik. Állítólag naptárt vezet arról, hogy hány napot tölt együtt a feleségével, és az eredményt egyelőre igen alacsonynak találja.

Mások szerint Victoria csak megpróbálja megtalálni a tökéletes tengerentúli otthont a család számára. Férje ugyanis nyáron csatlakozik a LA Falaxy focicsapathoz, azt azonban még nem tudják, hogy hova költöznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Kivártak a befektetők szerdán a hét legfontosabb gyorsjelentése előtt

Kivártak a befektetők szerdán a hét legfontosabb gyorsjelentése előtt

A hét első felében elsősorban óvatos és vegyes mozgásokat láttunk a tőzsdéken, a befektetők inkább kivárásra játszottak, miközben az amerikai jegybanknak több tisztviselője azt az üzenetet hangsúlyozta, hogy a legutóbbi kedvező inflációs adat ellenére egy ideig még valószínűleg a jelenlegi magas kamatszinttel számolhatunk. Emellett az is okot adhatott az óvatosabb kereskedésre, hogy ma érkezik a Fed legutóbbi ülésének jegyzőkönyve, valamint a zárás után jelent az AI trend talán legfontosabb vállalatának számító Nvidia, aminek a szélesebb tech szektorra nézve is lehetnek majd hatásai. Szerdán mérsékelten estek a vezető nyugat-európai tőzsdék, a vezető amerikai részvényindexek mérsékelten estek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×