eur:
389.66
usd:
361.98
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A feltört boltban adták el a lopott árukat a tolvajok

Trükkös tolvajok fosztották meg vagyonától egy belga régiségbolt tulajdonosát: ahelyett, hogy magukkal vitték volna az értékeket, kiárusítást tartottak, míg a főnök vakációzott.

Mire a tulajdonos, a 62 éves Johan Dumon visszatért, a betörők már mindent eladtak, amit lehetett, és ráadásul a lakásából is elvitték az értékeket.

A szomszédok nem furcsállták a kétnapos kiárusítást, annak ellenére sem, hogy az üzlet addigra már három éve bezárva állt.

"Összefoglalva: a betörők nagyon okosak voltak. Ahelyett, hogy magukkal cipelték volna az értékeket, mindent itt helyben pénzzé tettek" - monda az idős férfi, akit körülbelül 17 ezer fonttal (csaknem 6,4 millió forint) rövidítettek meg.

Johan Dumon ügyvédje szerint az elkövetőket minden bizonnyal gyorsan elkapják majd, az ellopott és eladott árukat azonban valószínűleg nem tudják majd visszaszerezni, hiszen azokat, akik megvették, nem lehet arra kényszeríteni, hogy visszaadják, amiért fizettek.

Címlapról ajánljuk
Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

Útlevélgyűjtésbe kezdtek az amerikai milliomosok – meg is van az okuk rá

A pénzes amerikai családok egyre gyakrabban folyamodnak második állampolgárságért vagy állandó lakhatási engedélyért külföldön. Az igazán tehetősek valóságos „útlevél-portfóliókat” gyűjtenek – egy ügyvédi iroda szerint minderre a potenciális kockázatok késztetik őket. De melyek ezek?

Finis - Sok politikus lesz ma az utcán

Délután négy órakor lejár az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az egyéni jelölteknél a június 9-ei önkormányzati választásra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×