eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Szétverték a fiatalkorúak börtönét

Tizenegy órás őrjöngésük során teljesen szétverték a fogva tartottak a Deerbolt fiatal korúak börtönének egyik szárnyát Nagy-Britanniában, és egymillió fontos (mintegy 380 millió forint) kárt okoztak.

Az összecsapás két rivális banda ellentétéből keletkezett. Az összetűzés során egy börtönőrnek betört a koponyája, és három másik társát is kórházba kellett vinni.

A börtön tisztjei szerint a fogva tartottak klikkjei közötti ellentétek időzített bombát jelentettek, és a vezetés nem szentelt elég figyelmet a problémának.

A vizsgálat folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×