eur:
392.7
usd:
366.19
bux:
66797.19
2024. április 25. csütörtök Márk

Autós üldözésbe keveredett a féllábú nyugdíjas

Börtönbe is kerülhet az a féllábú brit nyugdíjas asszony, aki először megpróbált elütni egy rendőrt, majd egy órás autós üldözés után is csak azért "adta meg magát", mert nekihajtott egy lámpaoszlopnak. Az üldözés alatt Opel Corsájával egyszer sem lépte túl a megengedett sebességet.

A rendőrséget eredetileg azért hívták ki, mert a 60 éves Sandra Siddle-t egy egészségközpont parkolójában több autó útját is elállta. Az intézkedő rendőrt azonban a féllábú nő megpróbálta elütni, majd elkezdett menekülni a rendőrök elől.

A nyugdíjas Opel Corsájával többször is felment a padkára az autósüldözés alatt, ám egyszer sem lépte át a megengedett sebességet. Amikor a piros lámpánál a mellé álló rendőrautóban ülők felszólították arra, hogy álljon meg, a nő egyszerűen elfordította a fejét és áthajtott a piroson.

A rendőrség végül kilőtte a nyugdíjas kocsijának első kerekeit, aki azonban így is folytatta útját egészen addig, amíg neki nem hajtott egy lámpaoszlopnak, és be nem fordult egy árokba.

A bíróság Sandra Siddle-t veszélyes vezetésben bűnösnek találta. Büntetéséről a jövő hónapban döntenek.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×