eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Furcsa karrier: 16 évesen temetkezési vállalkozó

Daniel Taylor 13 éves kora óta temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni. Most beteljesült álma, és 16 évesen ő lehet a szakma legfiatalabb nagy-britanniai képviselője.

A brit fiú egy dokumentumfilmből kapott kedvet a nem túl népszerű szakmához, és mostanra sikerült is elvégeznie a brit Temetkezési Vállakozók Országos Szövetségének tanfolyamát.

Daniel, aki egy cheltenhami temetkezési cégnél dolgozik, már öltöztetett halottat, vezetett temetési menetet és segített a hozzátartozóknak koporsót választani - írja a The Sun című brit bulvárlap.

Azt ő maga is elismeri, hogy nem túl szokványos szakmát választott, barátai is furcsának tartják, hogy halott emberekkel dolgozik.

Választását azonban szülei is támogatják, akik örülnek, hogy ilyen fiatalon sikerült megtalálnia álmai munkáját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×