INFORÁDIÓ
2022. október 1. szombat
Malvin

Rendetlen a gyereke? Szégyenítse meg nyilvánosan!

Infostart

Egy brit apa, aki nem tudta elérni, hogy lánya rendben tartsa szobáját, végső kétségbeesésében a nyilvános megszégyenítéshez fordult: feltette a lánya igencsak rendetlen szobájáról készült képeket az internetre. A módszer működött: a szobában azóta rend lett. Ám egy kis szépséghibája van a dolognak: a lány az internet segítségével rögtön bosszút is állt apján.

Az internetes megszégyenítés egy komolytalan megjegyzéssel kezdődött. Steve Williams kétségbeesésében ugyanis azt találta mondani rendkívül rendetlen lányának, hogy ha nem csinál rendet, lefényképezi szobáját, és felteszi a képeket az internetre. A történet ott vett váratlan fordulatot, hogy brit férfi állta szavát, és a nyilvános megszégyenítésnek meg is lett a hatása.

"Azt nem mondanám, hogy a lányom szobája kifogástalan, de százszor rendesebb, mint korábban. Sőt, a fiam is elkezdte rendben tartani a szobáját" - meséli Steve Williams.

Ellen-honlap bosszúból

Lépése azonban más hatást is kiváltott: 20 éves lánya bosszúból ellen-honlapot indított, amelyre több kompromittáló képet is felrakott édesapjáról. Az egyiken például részegen egy női táskával táncol.

A férfi azonban ennek ellenére sem bánta meg tettét, és példája úgy tűnik ragadós: honlapját két hét alatt közel 40 ezren keresték fel, és sokan éltek is a lehetőséggel, hogy megszégyenítő képeket rakjanak fel rokonaikról, barátaikról.

"A módszer, úgy tűnik, működik. Rengeteg olyan megszégyenítő kép volt, amelyet egy-két nappal később már le is vettek a honlapról" - mesélte Steve Williams.

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018