eur:
394.18
usd:
357.79
bux:
71616.87
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Traffic cones
Nyitókép: Getty Images/JazzIRT

Autóbusz és kamion ütközött

A baleset miatt lezárták a 86-os főút zalai szakaszát

Teljes szélességében lezárták a 86-os főút zalai szakaszát szerda reggel, miután összeütközött egy kamion és egy autóbusz - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság (ZVRFK) a police.hu oldalon.

A beleset kora reggel, Rédics közelében, a 4-es kilométerszelvényben történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról számolt be, hogy az ütközés következtében mindkét jármű lesodródott az útról.

A ZVRFK sajtóügyelete az MTI megkeresésére közölte: az első információk szerint a buszsofőr súlyosan megsérült, a kamion vezetője könnyebben. Az autóbusz egyetlen utasa nem szenvedett sérülést.

A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a járművek Rédics és Lenti irányában tudják elkerülni a baleset helyszínét.

Címlapról ajánljuk
Tótka Sándor: felemelő érzés volt a barátommal együtt állni az olimpiai dobogón

Tótka Sándor: felemelő érzés volt a barátommal együtt állni az olimpiai dobogón

Az előző ötkarikás játékokon egyesben aranyérmes kajakos azt mondta az InfoRádióban, hogy az erős hátszél miatt az utolsó pillanatokban úgy döntöttek Nádas Bencével, hogy változtatnak a begyakorolt taktikán, de a szívük és a tomboló közönség behozta őket a második helyre a párizsi olimpián. Tótka Sándor arról is beszélt, miért nem sikerült jó pályát mennie a férfi kajaknégyesnek a döntőben.

Szárazföldi és légi járművekkel erősödhet a szlovák hadsereg

Szlovákia csatlakozhatna a Leopard 2A8 harckocsik németországi beszerzéséhez – tájékoztatott a szlovák védelmi miniszter a közösségi oldalon közzétett videójában. Robert Kaliňák ezen kívül tizenhat új tarackot is vásárolna a szlovák hadsereg számára. A szárazföldi harceszközökön kívül amerikai Viper helikopterek beszerzését is fontolgatja a szlovák védelmi tárca.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Itt a nagy hír az Északi Áramlat rejtélyes felrobbantásának ügyében: ukránokat gyanúsít a német főügyészség!

Itt a nagy hír az Északi Áramlat rejtélyes felrobbantásának ügyében: ukránokat gyanúsít a német főügyészség!

Már korábban is felröppentek arról értesülések, hogy esetleg ukrán különítmény állt az Északi Áramlat vezetékeinek felrobbantása mögött, most pedig ezt gyakorlatilag megerősíti a német főügyész által kiadott elfogatóparancs. Két német lap és egy műsorszolgáltató egybehangzó tájékoztatása szerint ugyanis egy búvároktató ukrán állampolgár ellen kiadta az elfogatóparancsot, akinek utolsó ismert tartózkodási helye Lengyelországban volt. Mellette két szintén búvároktató ukránt, egy férfit és egy nőt, is gyanúsítanak azzal, hogy ők helyezhették el a robbanószerkezeteket a vezetékeken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×