eur:
393.46
usd:
365.41
bux:
71692.29
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A Salomon Ultra-Trail Hungary ultramaratoni távú terepfutóverseny résztvevői rajtolnak a szentendrei Duna korzónál 2018. május 20-án. Négy távra nevezhettek a futók, ezek közül a leghosszabb a 112 kilométeres Ultra-Trail Hungary, melynek során az ultramaratonisták bejárják a Pilis és a Visegrádi-hegység szinte teljes területét, összesen 4200 méter szintemelkedést kell leküzdeniük.
Nyitókép: MTI Fotó: Mónus Márton

Futóverseny miatt jelentős lezárások lesznek a hétvégén Budapesten

Szombat estétől vasárnap hajnalig tartják a Futóest a Hősök terén elnevezésű futóversenyt a Városligetben és a környéken, ezért szombat délutántól forgalomkorlátozásokra kell készülni, amelyek érintik a közösségi közlekedést is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton 15 órától vasárnap hajnali 1-ig lezárják a Városliget belső területét, a Kós Károly sétányt; 19.15-től várhatóan 23.45-ig a Dózsa György utat a Damjanich utca és a Szondi utca között, valamint az Andrássy utat az Izabella utca és a Hősök tere között; 19.15-től vasárnap 1 óráig pedig a Zichy Mihály utat.

A közösségi közlekedési változások miatt szombat este módosított útvonalon közlekednek a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok, a 70-es, a 75-ös és a 79-es trolik, továbbá a 105-ös és a 210B autóbuszok.

Nem állnak meg 19.30 és 23.45 között a kisföldalatti szerelvényei a Mexikói út irányába a Hősök terénél, mert lezárják az állomást - tudatta a BKK.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×