eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Combino villamos közlekedik a Nagykörúton 2017. szeptember 12-én. Forgalomba állt a hatodik, FUTÁR-rendszerrel és a biztonságosabb utazást elősegítő fedélzeti kamerarendszerrel felszerelt Combino villamos. Az eszközök telepítése folyamatos, várhatóan 2018 tavaszára mind a 40 forgalomban lévő szerelvény megjelenik az utazástervezőben, és kamerával felszerelve közlekedik majd a Nagykörúton, illetve az 1-es villamos vonalán.
Nyitókép: Bruzák Noémi

Változik a 6-os villamos és a 15-ös autóbusz közlekedése

Változik a 6-os villamos és a 15-ös autóbusz közlekedése a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A XI. kerületi Karinthy Frigyes úton július 2-tól, keddtől július 7-ig, vasárnapig a villamospálya karbantartása miatt a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár.

A tájékoztatás szerint a nagykörúti villamosok 4-6-os jelzéssel a 4-es villamos vonalán, a Széll Kálmán tér és Újbuda-központ között közlekednek. A 6-os villamos önálló, Karinthy Frigyes úti szakaszán 6-os jelzéssel villamospótló autóbusz közlekedik a Móricz Zsigmond körtér és a Petőfi híd, budai hídfő között.

A BKK a belváros felé tartóknak az M4-es metró igénybevételét ajánlja.

Tudatták azt is, hogy a 15-ös autóbusz közlekedése az Egyetem téri közműépítés idején, július 1-től, hétfőtől várhatóan október végéig változik majd.

Július 1-től, hétfőtől a 15-ös autóbusz a Gyöngyösi utca felé terelve, a Kálvin tér és az Erzsébet tér között a Kiskörúton közlekedik: a Ferenciek tere és a Szervita tér megállókat nem érinti, a Kálvin téren, az Astoriánál és a Deák Ferenc téren a 9-es autóbusz Óbuda irányú megállóiban áll meg – ismertette a BKK.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×