eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
View from inside the cab of the truck. Car transport. The truck is driving down the road.
Nyitókép: Mariusz Pietranek/Getty Images

Kamiont nyert a tombolán egy magyar nagymama, de jogosítványa sincs

Tombolán nyert kamiont egy 63 éves nő hétvégén Békéscsabán, az első országos kamionos találkozón és fesztiválon.

Kamiont nyert tombolán egy 63 éves nő a hétvégén Békéscsabán az első Országos Kamionos Találkozó és Fesztiválon – derül ki az RTL riportjából.

A 63 éves eleki nő azt mondta, egyik álma vált valóra. Nincs jogosítványa, de gyerekkorában az édesapja tanította vezetni, ő kamionsofőr volt, ráadásul több barátja is kamionozik, mindig is vonzotta ez a világ. Egyik lányával már jó ideje gondolkoztak azon, hogy fuvaros vállalkozásba fognak, de a szerény anyagi körülményeik eddig ezt nem tették lehetővé. Eddig biciklivel járt, de vasárnap már megtanulta elindítani a saját kamionját.

A dolog pikantériája, hogy a nyertes egyetlen tombolát vett, ezzel szemben volt olyan vállalkozó, aki 300 szelvényt vásárolt meg egyszerre.

A rokkantnyugdíjas nőnek három lánya van, egyikük vele is él, most azt tervezik, hogy megszerzik a jogosítványt.

Címlapról ajánljuk
Környezetszennyező autókat használ a legtöbb vezető német politikus
Friss felmérés

Környezetszennyező autókat használ a legtöbb vezető német politikus

A Német Környezetvédelmi Szervezet (Deutsche Umwelthilfe – DUH) legutóbbi felmérése szerint az autóhasználatot tekintve aligha tekinthetők példaképnek vezető német politikusok. Több tucat német politikus használ olyan személygépkocsit, amelynek a szén-dioxid-kibocsátása túllépi az erre vonatkozó uniós korlátozást, ráadásul közöttük több kormánytag is van.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×