eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor véleményt formált Magyar Péterről és Gulyás Gergelyről

Az utcán állították meg Orbán Viktort újságírók. Magyar Péterről is kérdezték. A kormányfő szerint baloldali belügyről van szó.

A Telex vette fel videóra, hogy Orbán Viktor távozik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényéről. Ekkor újságírók kérdezték az utcán a miniszterelnököt, azt tudakolva tőle, hogy megrendült-e a bizalma Gulyás Gergelyben.

A kormányfő válasza szerint "szegény Gergő nem tehet az egészről. A műtétje már komolyabb dolog, az a baj, és nem az, hogy most mit csinál és beszél Magyar Péter, aki korábban barátja volt Gulyás Gergelynek". Orbán Viktor úgy fogalmazott, "a bizalom a munkából fakad Gyulyás Gergely irányába".

Többször feltették neki a kérdést, hogy mit gondol Magyar Péterről? A kormányfő válasza: "baloldali belügynek tartom, majd maguk között elrendezik."

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Érdekes tanulmánnyal rukkolt elő a napokban az európai alapkezelőket tömörítő szervezet, az Efama. Ebből kiderül, hogy a magyarok leginkább a banki értékesítési hálózatokon keresztül veszik az egyik kedvenc befektetésüknek számító befektetési alapokat, de a banki hálózat túlsúlya Európa egészénél megfigyelhető. Érdekes, hogy míg Európában a különböző alapkezelők alapjainak hozzáférést kínáló, nyílt alapforgalmazó platformok egyelőre szerény piaci részesedést hasítanak ki maguknak, itthon ez a második legnépszerűbb értékesítési csatorna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 05:45
×
×
×
×