eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

"Woke-őrület" - együtt emlegették Orbán Viktort és Donald Trumpot

Csak Donald Trump és Orbán Viktor látja tisztán, hogy a nyitott határok, a "woke-őrület" és a folyamatos háborús eszkaláció nagyon hirtelen pusztító véget érhet - mondta Szánthó Miklós a Fiatal Republikánusok Országos Szövetségének kongresszusán Tampa Bay-ben.

A felszólalásról beszámoló, az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében az Alapjogokért Központ arról tájékoztatott: Szánthó Miklós kiemelte, hogy emiatt a 2024-es év egy "választási szuperév".

Kifejtette, "novemberben Amerika történelmének legmeghatározóbb voksolása következik, mi, európaiak pedig júniusban nézünk szembe a legnagyobb próbatételünkkel".

A központ főigazgatója a közlemény szerint felszólalásában hangsúlyozta, hogy "a két ország ellensége mindkét választáson a mélyállam és a mocsár, melyek között értelmetlen különbséget keresni".

Az Egyesült Államokban és Európában "a baloldal által elfoglalt szövetségi központok civilizációs válságunk elmélyítésére törekszenek, és a tömeges migráció, a nemek közötti agymosás és a háború három, halálos veszedelmét ölelik fel" - tette hozzá a főigazgató a közlemény szerint.

Mint írták, a CPAC Hungary rendezvényről Szánthó Miklós kiemelte: "együtt lecsapoljuk a mocsarat - Brüsszelben és Washingtonban is -, napfényre fogjuk hozni az ott élő szörnyeket, leleplezzük bűneiket, és örökre véget vetünk uralmuknak".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×