eur:
390.87
usd:
365.59
bux:
68385.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: police.hu

Lelőttek egy férfit Komádiban

Egy férfi fegyverrel vetett véget egy másik életének péntek kora este Komádiban, miután vitába keveredtek - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Azt írta, egy 56 éves férfi vitatkozott össze az utóbb életét vesztő 64 éves sértettel.

A konfliktus addig fajult, hogy a fiatalabb férfi elővette a nála lévő maroklőfegyvert és rálőtt haragosára, majd értesítette a rendőrséget és a mentőket. A sértett a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen életét vesztette - ismertette a rendőrség.

A rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették. Emberölés bűntett miatt indult eljárás vele szemben - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Záporoznak a fontos adatok - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Nincs ma hiány piacmozgató gazdasági eseményekből: délelőtt sorra érkeztek a GDP adatok az EU-s országokból, illetve közzétették az eurózóna inflációs és növekedési adatát is, ami alapján elmondható, hogy a térség gazdasága az első negyedévben az elemzői várakozásokat meghaladó növekedést mutatott az előző negyedévhez képest - ennek ismeretében megmaradhat a júniusi kamatvágás esélye. Eközben tovább dübörög a gyorsjelentési szezon, kedvezőtlen számok érkeztek többek között a Volkswagentől és a McDonald'stól is. Az európai tőzsdék után pedig az amerikai részvényindexek is mínuszban nyitottak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×