eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Varga Judit Hajdú Péter műsorában a volt férjéről: kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a Frizbi TV műsorában beszélt a volt férjéhez fűződő viszonyáról. Magyar Péter a Facebook-oldalán reagált.

"Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába" – mondta a volt férjéről, Magyar Péterről Varga Judit volt igazságügy miniszter abban az exkluzív interjúban, amelyet Hajdú Péternek adott. A szerda este nyolc órától a YouTube-on elérhető beszélgetés előzetese szerint a volt politikus arról is beszélt, hogy állandóan attól kellett tartania, hogy Magyar Péternek milyen hangulata van.

Varga Judit elmondta, attól félt, hogy a volt férje nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. "Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban" – idézett fel egy esetet.

Egy másik részletben pedig arról beszélt, amikor megpróbálták helyrehozni a kapcsolatukat. "Amikor visszamentem hozzá 2021 májusában, és beindult újra a terror, akkor elmondtam neki szinte kéthetente, hogy Péter, nagyon kérlek, változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit megmenteni, én akkor már csak élni akarok, szabadon, és nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz" – mondta elcsukló hangon.

Magyar Péter és Varga Judit házasságának konfliktusai azóta kerültek a nyilvánosság elé, hogy a volt férj kedd reggel, ügyészségi tanúvallomása előtt nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen egy titokban rögzített beszélgetésrészlet hallható, és állítása szerint bizonyítékként szolgál a büntetőeljárásban. A hangfelvétel nyomán Varga Judit kedden két Facebook-posztban is hosszan írt arról, hogy a volt férje hogyan zsarolta és terrorizálta, majd hogyan jutott el a válásig, és azóta is miként zaklatta.

Az interjú előzetesének megjelenése után Magyar Péter a Facebook-oldalán azt írta, "ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik, az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent."

A politikai mozgalmat indító jogász továbbra is kitart az az állítása mellett, hogy a felesége nem mond igazat, és ezekre a kijelentésekre kényszerírtik őt. "Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna. Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?"

Magyar Péter közölte, nem fog nyilvános háborút vívni a volt feleségével, de nem fog meghátrálni. "Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni" – üzente Varga Juditnak.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×