eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Autós tankol a Mol gyáli töltőállomásán 2020. január 1-jén. A kormány döntése értelmében január 1-jétől emelkedik a biológiai eredetű összetevők bekeverendő aránya az üzemanyagokban, az intézkedéssel Magyarország is csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz. A régi típusú autót használóknak célszerű ellenőrizni, hogy lehet-e kocsijukba az új üzemanyagból tankolni.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Így nem szabad tankolni! - videó

Nem járt el elég körültekintően a sofőr.

Egy „kedves, feledékeny” autós tankolását örökítették meg egy szegedi benzinkút térfigyelő kamerái, a videó időbélyegének tanúsága szerint még február első napjaiban történt az eset. Miután végzett a tankolással, úgy indult el az illető, hogy a tankolónyílásban felejtette a töltőpisztolyt.

A sofőr azután sem állt meg, hogy az autójával megrántotta a tömlőt, és „mint aki jól végezte a dolgát, elhajtott a helyszínről”. Figyelmetlenségével azonban a kifröccsenő gázolajjal beterítette a környéket, továbbá a kútoszlopban is kárt tett. A történtekről készült felvételt a Bp-i Autósok egyik olvasója szerezte meg.

Címlapról ajánljuk
Fáklyával állunk az alagút végén – új albummal készül Leslie Mándoki

"Fáklyával állunk az alagút végén" – új albummal készül Leslie Mándoki

Új albummal jelentkezik május 10-én a 30 éves Mandoki Soulmates. A lemez a digitális csalások és átverések korszakában a “visszatérés az analóghoz” életérzést hivatott bemutatni, az albumot ugyanis teljesen analóg módon vették fel és állították elő. A dalszövegek a kortárs világválságokat célozzák meg. Az InfoRádió a dalszerző-producer-énekest kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×