eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Nyitókép: Facebook/Szijjártó Péter

Halálos fenyegetés árnyékában Szijjártó Péter - "Tutira nem lesz semmi gond"

Most készítik elő Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij közelgő találkozóját.

Hétfőn találkozik Ungváron ukrán kollégájával Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a találkozó előtt azonban halálos fenyegetést kapott kárpátaljai útja előtt - írja cikkében a 24.hu.

A találkozóval az ukrán-magyar csúcsot készítik elő Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök között.

A Szijjártó Péterhez elért fenyegetésben az állt, hogy "Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút. Azt hiszitek, hogy a miniszteretek az Ukrajna elleni támadások után csak úgy eljön hozzánk? Mi nem így gondoljuk. Január 29-én tehát robbanásveszélyes üdvözletre számíthatnak. Egy páncélvonat nem fogja megmenteni önöket. Javasoljuk, hogy adjon megrendelést egy temetkezési irodának, hogy elkezdhessék elkészíteni a koporsót Szijjártónak, és az illeszkedjen a magasságához. Isten megbocsát, de az ukránok nem".

Szijjártó Péter erre reagálva kijelentette, a fenyegetés nem válik valóra, és nyugtatgatta az érte aggódókat.

"Aggodalomra semmi ok, mert Kelemen atya írt sms-t, hogy a győri bencés rendház összes szerzetese imádkozik értem, úgyhogy tutira nem lesz semmi gond" - közölte a Facebookon.

Címlapról ajánljuk
ÉLŐ: Skócia–Magyarország 0-0

ÉLŐ: Skócia–Magyarország 0-0

Magyarország és Skócia labdarúgó-válogatottja találkozik az Eb A-csoportjának harmadik fordulójában. Csak annak a csapatnak maradnak életben a továbbjutási reményei, amelyik győz. A csoport második mérlkőzésén, Frankfurtban, a házigazda német legénység a svájciakkal játszik.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×