eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Új mentőautók az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai központja előtt 2023. március 27-én. Tovább folytatódik a mentőszolgálat 2010-ben megkezdett korszerűsítése, most újabb 33 mentőautó beszerzésére nyílt lehetőség 1,5 milliárd forint értékben - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Kisbusszal ütközött a villamos, leállt a forgalom, több mentő is érkezett

Össszeütközött egy kisbusz és egy személyautó Budapest I. kerületében, a Rudas fürdő közelében, a baleset a villamosforgalmat is akadályozza.

A karambol helyszínére több mentőautót riasztottak.

A BKK Info Facebook-oldalán az esettel kapcsolatban arról tájékoztattak, hogy baleset nehezíti a közlekedést a Szent Gellért rakparton a Rudas Gyógyfürdő közelében.

A 19-es villamos a Rudas Gyógyfürdő és a Gárdonyi tér között nem közlekedik, a 7-es és a 133E autóbusz igénybevételét ajánlják. A 41-es villamos a Kamaraerdei Ifjúsági Park felé terelve közlekedik, nem érinti a Szent Lukács Gyógyfürdő és a Móricz Zsigmond körtér M közötti megállókat.

Az 56-os és az 56A villamos a Városház tér és a Móricz Zsigmond körtér M felé terelve az Alkotás utcán át közlekedik, a Széll Kálmán tértől a Móricz Zsigmond körtérig pótlóbusz jár. A 7-es és a 133E autóbusz igénybevételét is ajánlják. A 7-es és a 107-es autóbusz terelve közlekedik a pesti végállomások felé, nem érinti a Rudas Gyógyfürdő megállót.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×