eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Unsplash,com

Megjöttek a mínuszok, de már látszik a felmelegedés időpontja is

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de a nap második felében északon akár már hosszabb időre is felszakadozhat a felhőzet. Éjszakánként azonban fagyni fog, nem kicsit, nagyon.

A déli tájakon és a Dunántúl keleti részein elszórtan lehet hószállingózás, gyenge havazás. Az északi, északkeleti szél többfelé lesz erős, a Dunántúl középső és nyugati részén valamint északkeleten viharos.

A legmagasabb nappali hőmérséklet -6 és +2 fok között várható, az ország középső részein emelkedhet napközben fagypont fölé a hőmérséklet.

Keddtől száraz, hideg légtömeg alakítja időjárásunkat, így napos, csapadékmentes időre számíthatunk. Éjszakánként országszerte fagyni fog, sőt a hét közepén szinte mindenütt -5 fok alá süllyed a hőmérséklet, és napközben is csak fagypont közelében alakulhatnak a csúcsértékek.

A hét második felében lassanként enyhül az idő.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×