eur:
389.64
usd:
364.5
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: BKK

Hiánypótló újítással áll elő a BKK

A villamosok és trolibuszok után már az autóbuszokon is értesülnek a BKK ügyfelei arról, hogy melyik megállónál milyen járatokra szállhatnak át – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Azt írták, hogy a társaság több mint 1300 járművön vezette be az ügyfelek utazástervezését segítő szolgáltatást. A tájékoztatás szerint a járművek belső kijelzőin megjelennek a soron következő megállóban elérhető BKK-járatok, elővárosi vonatok és HÉV-ek, emellett az útirányt és az indulásig hátralévő időt is feltüntetik a monitorokon.

Idén folyamatosan bővült azoknak a járatoknak a száma, amik utastéri kijelzőin megjelentek a valós idejű átszállási lehetőségek. Az utasok először májusban, a Combino villamosokon találkozhattak ezzel a szolgáltatással, majd a kedvező tapasztalatok hatására nyáron további villamosokon, ősszel pedig a trolibuszokon és a fogaskerekűn jelentek meg a valós idejű tájékoztatók – olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×