eur:
389.79
usd:
359.35
bux:
66342.1
2024. február 26. hétfő Géza
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. október 25-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Fontos bejelentéseket tesz a kormány

Csütörtökön fél egykor tartják a következő Kormányinfót, kövesse élőben az Infostarton és az InfoRádióban.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtökön 12.30 órakor Kormányinfót tart a kabinet friss döntéseiről – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A sajtótájékoztató ezek szerint párhuzamosan tart majd a rendkívüli parlamenti üléssel, amelynek napirendjén szerepel az önkormányzati választási törvény módosítása is.

A Kormányinfót szokás szerint élőben közvetíti majd az Infostart és az InfoRádió is.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Elképesztő, amit a Magyar Telekom csinál - Érik a fordulat?

Elképesztő, amit a Magyar Telekom csinál - Érik a fordulat?

Továbbra is nagyon erős a Magyar Telekom: múlt héten is simán verte az elemzői várakozásokat a cég, ennek hatására pedig közel másfél évtizede nem látott szintre emelkedett az árfolyam. Emellett pedig a vártnál jóval magasabb osztalék is vonzóvá teszi a papírt, még a jelenlegi szinteken is. Egy biztos, az utóbbi időben nem láthattunk ilyen gyors és erős átárazódást, mint a Telekom esetében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×