eur:
390.64
usd:
358.88
bux:
72940.89
2024. július 22. hétfő Magdolna
Buszsávellenőrzés az Andrássy úton
Nyitókép: Forrás: BKK

A pofátlanságot büntették a rendőrök Budapesten – záporoztak a bírságok

A Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében október 17-én és 18-án ismét a buszsávok szabályos használatát ellenőrizték ​a budapesti rendőrök.

A kétnapos ellenőrzés során összesen 85 járművezetővel szemben intézkedtek a BRFK rendőrei – írja a police.hu.

Helyszíni bírságot 65 esetben szabtak ki, ebből buszsáv jogosulatlan használata miatt 56 alkalommal, két esetben vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt, 5 vezetővel szemben záróvonal átlépése és két esetben szabálytalan előzés miatt. A fővárosi rendőrök két esetben szabálysértési feljelentést tettek jogosulatlan buszsáv használat miatt.

Az ellenőrzések során biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 17 esetben szabtak ki közigazgatási bírságot. Egy sofőrt elfogtak a rendőrök, aki járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett, valamint felmerült az ittasság gyanúja is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Joe Biden regnáló amerikai elnök vasárnap este bejelentette visszalépését a 2024-es amerikai elnökválasztástól. Már Biden utódja is meg lehet, hiszen az elnök Kamala Harris alelnök elnökjelöltségét támogatja. Az eddigi pollok alapján ez azonban nem javítaná jelentősen a demokraták esélyeit Donald Trump republikánus elnökjelölttel szemben, aki úgy fogalmazott, hogy Harrist még könnyebb lesz megvernie, mint Bident.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×