eur:
396.2
usd:
369.43
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Facebook/Magyar Közút

Gyerekkel a kocsiban hajtott fel életveszélyesen a sztrádára az eltéved nő - videó

Forgalommal szemben hajtott fel az M5-ösre egy nő. Pontosabban előbb lemegy az autópályáról, majd valahogy visszanavigálja magát.

Életveszélyes manőverrel tért vissza az M5-ösre egy női sofőr. Ez ezért lehet hangsúlyos, mert a kocsiban egy kisgyerek is ült.

A vérfagyasztó felvételt a Magyar Közút adta közre a közösségi médiában.

Ezen az látszik, hogy az autós szabályosan lehajt az M5-ös autópályáról, de nem sokkal később visszatér, immár a forgalommal szemben. Forgolódik, többször nekimegy a szalagkorlátnak, majd valahogy visszatalál, de ez sem volt veszélytelen.

Magyar Közút ismételten felhívta a figyelmet, hogy aki eltéveszt egy lehajtót, ne essen pánikba, ne forduljon vissza, ne tolasson, hanem hagyja el a pályát, húzódjon le egy biztonságos helyre és tervezze újra az útvonalat.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×