eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) kormányülést tart a Karmelita kolostorban 2022. november 23-án. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (b), Pintér Sándor belügyminiszer (b2), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (3), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (b5), Nagy István agrárminiszter (b7). Az energiaárakról, Magyarország energiabiztonságáról és az Energiaügyi Minisztérium felállításával kapcsolatos teendőkről tárgyalt a kormány.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

"Emeljük", "letörjük" - Összeült a kormány a Karmelitában

A miniszterelnök a Facebookra posztolt.

Mint az Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldaláról is kiderül, kormányülés zajlik szerdán a budai vári Karmelitában.

A közlésből ("augusztusi kormányülés") az derül ki, hogy ebben a hónapban ez az egyetlen ilyen munkaértekezlet - ismert, múlt héten úgynevezett "kabinetvezetői értekezletet" tartott ugyanitt a kormányfő.

"Munka van bőven: az inflációt letörjük, de itt nem állunk meg! Beindítjuk a gazdasági növekedést, és tovább fogjuk emelni a béreket!" - olvasható még a posztban.

A döntésekről beszámoló Kormányinfóról nincs hír, amint lesz, közöljük.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×