eur:
389.45
usd:
363.09
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A kinyomtatott leveleket egy ládába csomagolják a Magyar Posta EPDB Nyomtatási Központjában, Budapesten 2015. február 26-án. Lezárult a Magyar Posta új hibrid kézbesítési és konverziós nevet viselő rendszerének fejlesztése, amellyel hiteles dokumentumok továbbítása válik lehetővé elektronikus úton a postán keresztül.
Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

Egy kispostát újranyitnak

Szeptember elsejétől vehetik újra igénybe a szolgáltatást a Kisvárdán.

Seszták Miklós, a térség fideszes parlamenti képviselője tájékoztatta erről a térség lakóit a közösségi oldalán. A helyi politikusok szerint az önkormányzat kérte a nyitást és magára vállalta a költségeket. Összesen 47 millió forintot szavaztak meg a szolgáltatásra.

A helyi ellenzék szerint ugyanakkor mindez nem csak a kormánypárti politikusok érdeme - látható az ATV riportjában.

Horváth Attila önkormányzati képviselő szerint nem a város jegyzője, hanem Kisvárda 11 képviselője és a polgármester közösen döntötte el, hogy újra kinyitja a város a kispostát. Az önkormányzat szavazta meg a postai szolgáltatás költségeinek biztosítását és arról is döntött, hogy egy önkormányzati cég fogja a postával közösen a hivatalt működtetni.

A kisvárdai – hivatalos nevén hármas számú – posta földszintjét bérli az önkormányzat, ahol szeptember szeptember elsejétől nyit az önkormányzati postahivatal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×