eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Kisbugyi/Időkép

Közeledik a piros riasztás, mindenki készüljön!

Újabb hidegfront közelít Magyarországhoz, amellyel viharos szél, zivatarok és jégeső is érkezik.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint szerdán napközben főleg keleten várhatók zivatarok, majd egy északnyugat felől érkező hidegfronton, illetve annak előterében késő délutántól, estétől újabb hullámban kipattannak zivatarok, heves zivatarok. Ekkor először északnyugatot, nyugatot érik el, majd estétől, késő estétől már zivatarrendszerré szerveződve kiterjedtebben (főként az ország északi felében) heves kísérőjelenségeket okoznak és fokozatosan a keleti országrészre is átterjednek.

A napi középhőmérséklet napközben az északkeleti területeket leszámítva 25 fok felett, főként a déli területeken 27 fok körül várható.

A legintenzívebb viharcellákat mindkét nap nagy méretű jég (néhol >5 cm átmérőjű), szélvihar (80-100 km/h, helyenként >100 km/h), illetve felhőszakadás (20-40, néhol >50 mm-t meghaladó csapadékmennyiség) kíséri majd.

Az OMSZ veszélyre való figyelmeztetése szerint a hidegfront következtében délutántól még a piros fokozatnak megfelelő heves zivatarok is kialakulhatnak Magyarországon.

A viharfelhők mozgása pontosan nyomon követhető az Időkép radar alkalmazásában.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×