eur:
391.09
usd:
366.62
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Unsplash

Lebeszélték az öngyilkosságról - hangfelvétel

Egy 43 éves férfi akart véget vetni az életének. A hívásfogadó addig beszéltette, amíg a helyszínre érkező egyenruhások még időben közbe tudtak avatkozni.

Segélyhívás futott be a rendőrségre a napokban, amiben a bejelentő elmondta, házában megnyitott egy gázpalackot, öngyilkos akar lenni. Elkeseredetten vázolta, hogy alkoholproblémái vannak, családja elhagyta, ezért boldogtalan, már nincs miért élnie.

A police.hu oldalon megjelent beszámoló szerint Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában Skrinyár Józsefné zászlós fogadta a hívást, aki késlekedés nélkül a címre indította a rendőri egységeket, azok kiérkezéséig pedig szóval tartotta, nyugtatta, együttérzéssel és érdeklődéssel kezelte a kétségbeesett férfit, aki együttműködőnek bizonyult.

Így hangzott a párbeszéd egy része:

"– A gázt begyújtottam, már megy....

– Tessék lekapcsolni, amíg beszélünk, azt majd utána. Szeretnék beszélni önnel.

– Jó, jó, lekapcsolom..."

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, azonnal lekapcsolták a villanyórát és a kültéri gázcsapot. Amikor a ház elsötétült, a férfi megijedt, de a vonal másik végén tartózkodó zászlós megnyugtatta, hogy a rendőrök voltak azok és segíteni érkeztek, bizalommal engedje be őket.

A férfi együttműködő volt, az egyenruhások vigyáztak rá, míg a mentőszolgálat munkatársai megérkeztek és kórházba vitték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×