eur:
390.3
usd:
359.88
bux:
73622.19
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Nyitókép: Police.hu

Eltűnt egy budapesti gyermek, nagy erőkkel keresik a rendőrök

A XIII. kerületi rendőrök nagy erőkkel keresik a 14 éves lányt - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Németh Melissza Jázmin ügyében.

A 14 éves lány június 16-án reggel egy VII. kerületi iskolába ment, ám azóta onnan nem tért haza, a rendőrök jelenleg is keresik.

Németh Melissza Jázmin eltűnésekor hosszú ujjú fehér ruhát viselt, amely lábszár magasságban a bal oldalon felvágott szoknyában végződik, bal oldalán arany színű gombokkal, fekete övvel. Lábbelije fehér sportcipő volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Németh Melissza Jázmin tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
A Krím utolsó bástyája is találatot kapott, titokzatos fegyverrendszert lőttek ki Ukrajnában az oroszok – Háborús híreink szerdán

A Krím utolsó bástyája is találatot kapott, titokzatos fegyverrendszert lőttek ki Ukrajnában az oroszok – Háborús híreink szerdán

Az ukrán haditengerészet friss bejelentése szerint csapást mértek a kavkazi kikötőben horgonyzó Szlavjanin vasúti komphajóra. Az ukrán közlemény szerint a Szlavjanin volt a harmadik, és egyben utolsó vasúti komphajó, amely a Fekete-tengeren hajózott. Friss harctéri felvételeken dokumentálták az első, román gyártmányú APR-40 rakéta-sorozatvető megsemmisülését Ukrajnában. Az APR-40 szinte teljesen az orosz / szovjet BM-21 Grad másolata, azonban egy Ural teherautó helyett egy DAC teherautóról működik. A román rakéta-sorozatvetőket Románia, Horvátország, Bosznia és Moldova rendszeresítette a haderejében. Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×