eur:
392.73
usd:
366.36
bux:
66855.56
2024. április 26. péntek Ervin

Nehéz lesz a közlekedés szombaton a legfontosabb sztrádánkon

Forgalomkorlátozás lesz szombaton az M7-es és az M1-es autópályák Budapest felé vezető oldalán burkolatjavítási munkák miatt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatott, hogy a hézagkiöntési munkálatokat a sztrádák 12-es kilométerénél, az M0-s és az M1-M7 közös szakasza közötti részen végzik.

A társaság közlése szerint a munkálatok ideje alatt, várhatóan szombat reggel nyolc és este hat óra között Budapest felé csak egy sávon, sebességkorlátozás mellett haladhat a forgalom, melyre előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

Tekintettel arra, hogy a munkálatok idején a közlekedőknek hosszabb menetidővel kell számolniuk, a Magyar Közút mindenkinek azt javasolja, hogy az Útinform szolgálatánál, valamint weboldalán előzetesen tájékozódjon az aktuális forgalmi helyzetről, illetve az optimális útvonal megtervezéséhez használjon navigációs, közösségi autós alkalmazást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×