eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz

Nehéz lesz a közlekedés szombaton a legfontosabb sztrádánkon

Forgalomkorlátozás lesz szombaton az M7-es és az M1-es autópályák Budapest felé vezető oldalán burkolatjavítási munkák miatt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatott, hogy a hézagkiöntési munkálatokat a sztrádák 12-es kilométerénél, az M0-s és az M1-M7 közös szakasza közötti részen végzik.

A társaság közlése szerint a munkálatok ideje alatt, várhatóan szombat reggel nyolc és este hat óra között Budapest felé csak egy sávon, sebességkorlátozás mellett haladhat a forgalom, melyre előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

Tekintettel arra, hogy a munkálatok idején a közlekedőknek hosszabb menetidővel kell számolniuk, a Magyar Közút mindenkinek azt javasolja, hogy az Útinform szolgálatánál, valamint weboldalán előzetesen tájékozódjon az aktuális forgalmi helyzetről, illetve az optimális útvonal megtervezéséhez használjon navigációs, közösségi autós alkalmazást.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 10:51
×
×
×
×