eur:
389.44
usd:
363.08
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A 43. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny mezőnye a második, 192 kilométeres Karcag - Hajdúszoboszló szakaszon Tiszaigar közelében 2022. május 12-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Késést okoz a Tour a vasúton és a Volánbusznál

A székesfehérvári, valamint a Komárom és Esztergom közötti vonalakon meg kell várniuk a vonatoknak, amíg eltekernek a versenyzők.

A Mávinform azt közölte, hogy szerint

szombaton 11 órától 12 óráig a székesfehérvári vonalon Tárnok és Martonvásár között

a Tour de Hongrie országos kerékpárverseny miatt - a versenyzők biztonsága érdekében - a mezőny elhaladásakor Tárnokon lezárják a Dózsa György úti vasúti átjárót.

A székesfehérvári G43-as és Z30-as személyvonatok, a Göcsej, Tópart és Balaton InterCity-k és a tapolcai sebesvonatok zavartalanul közlekedhetnek, de előfordulhat pár perces várakozás Tárnokon, illetve Martonvásár állomáson - jelezték.

A Komárom és Esztergom közötti vonalon, Nyergesújfalu és Tokod állomás között, a Tát megállóhelynél lévő vasúti átjárót lezárják, emiatt várhatóan

13.22-től 13.35-ig a vonatoknak várakozniuk kell.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a kerékpárverseny miatt szombaton több térségben is korlátozást vezetnek be, amelyek

a Volánbusz számos menetrend szerinti járatát érintik.

Egyes járatok nem, vagy terelt útvonalon és módosított menetrend szerint közlekednek.

Részletes információk a Volánbusz weboldalán érhetők el - írták a közleményében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×