eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A ponthatárokat nézi okostelefonján a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. közös szervezésében megrendezett Pont Ott Parti felvételi eredményváró rendezvény egyik résztvevője a Városligetben 2022. július 21-én. Ezen a napon este nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ezzel eldőlt, hogy a több mint 99 ezer jelentkező közül az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Középiskolai felvételi - ma sokminden kiderül

Hétfőn közzéteszik az intézmények honlapján a végleges középiskolai felvételi eredményeket.

A közlemény szerint hétfőn minden középfokú felvételi eljárásban érintett, tankerületi központ által fenntartott középfokú köznevelési intézmény a honlapján közzé teszi az iskolába felvett, fel nem vett, illetve elutasított tanulók végleges listáját.

A törvényes képviselő a gyermek oktatási azonosítója alapján tájékozódhat arról, hogy felvették vagy elutasították-e az adott iskolába. Sem nevet, sem egyéb személyes adatot nem hoznak nyilvánosságra a honlapon az intézmények.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×