eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A 3-as metró vonalának felújítása miatt metrópótló busz közlekedik a Váci úton 2017. november 4-én. Az Újpest-központ és a Lehel tér közötti szakasz felújítása várhatóan egy évig tart.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

És most indulhat a metrópótlás utáni "visszacsinálás"

Felszíni munkák kezdődnek azokon a szakaszokon, ahol eddig a metrópótló csuklósok jártak.

Mozgó terelésekre, munkaterületek melletti útszűkületekre, esetleges sávlezárásokra kell számítani a 3-as metró felszíni autóbuszos pótlásának útvonalán április 17. és június 29. között - közölte a Budapesti Közlekedési (BKV) Zrt. pénteken.

Azt írták, a forgalomkorlátozások a pótlás megszüntetése miatt szükségesek, mivel megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok az 3-as metró felújításhoz kapcsolódóan.

Az érintett útszakaszok északi irányban a Vak Bottyán utca (Lehel utcától), Kőér utca, Üllői út, Múzeum körút, Károly körút, Bajcsy-Zsilinszky út, Váci út - a Petneházy utcáig. Déli irányban a Váci út (Petneházy utcától), Bajcsy-Zsilinszky út, Károly körút, Múzeum körút, Üllői út, Kőér utca, Vak Bottyán utca - a Lehel utcáig.

Az első ütemben, 2023. április 17. és 30. között a Nyugati téren, a városközpont felé vezető oldalon a metrópótló busz megállójának vonalában kell útszűkületre számítani. A Lehel téren, a városból kifelé vezető oldalon a buszsáv lezárása várható - ismertette a BKV.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×