eur:
389.73
usd:
362.74
bux:
68067.14
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Modern Factory Office Meeting Room: Busy Diverse Team of Engineers, Managers and Investors Talking at Conference Table, Use Interactive TV, Analyze, Find Solutions, Debate and Discuss Engine Concept
Nyitókép: gorodenkoff/Getty Images

Kollégramm: fordítóeszköz segít megérteni munkatársai gondolatait

Töltse ki a kérdővet, amelyenek segítségével felmérik és átvilágítják a hazai munkaerőpiacot

„Ő miért ilyen? Most miért viselkedik így? Soha nem fogom megérteni ezt az embert!” Tegye a szívére a kezét, a munkahelyén ön is jó párszor feltette már ezeket a kérdéseket. A barátait maga választja az ember, a kollégáit azonban sokszor „készen” kapja. Jó lenne megérteni a személyiségétől messze állókat is? Pláne megtudni azt, hogyan kezelhetők ezek a kapcsolatok? Egy friss kutatás ebben segít majd – előtte azonban még az ön segítségére is szükség van.

Noha gondolatolvasó és fordítógép a főnökhöz és az idegesítő Helénkéhez még nem létezik, a tudomány és a kommunikáció segít a munkavállalók megértésében, a motivációk és szándékok feltérképezésében. A magyar tulajdonú Lounge Group, az egyik vezető hazai kommunikációs vállalat most felméri és átvilágítja a hazai munkaerőpiacot egy összetett vizsgálat keretében. Felméri, hogy a dolgozók mennyire lelik örömüket a munkában: kedvelik-e a motiváló feladatokat, hogyan állnak a felelősségvállalással és a szabályok betartásával. De az is kiderül majd a kutatásból, hogy milyen juttatásokat és kényelmi intézkedéseket részesítenek előnyben az emberek, amikor a munka és a magánélet egyensúlyáról van szó. Választ kaphatunk arra is, hogyan jönnek ki az emberek a főnökükkel és munkatársaikkal, vagy éppen mit tesznek, amikor sérelem éri őket.

A felmérés persze nem önmagáért való. A szakemberek az eredmények birtokában valódi segítséget nyújtanak majd a munkavállalóknak, valamint a hazai kis-, közép- és nagyvállalatoknak is. Így végső soron mindenki jól jár majd, hiszen a visszajelzések beépülnek a gyakorlatba – és végül mindannyian jobban megértjük majd egymást. Igen, még Helénkével is.

Az online kutatásban a legkülönbözőbb végzettségű és hátterű emberek véleményét kívánják megismerni, hogy a Kollégramm később képes legyen jó megoldással szolgálni a lehető legtöbb munkahelyi helyzetre.

Véleménye értékes hozzájárulás a kutatás sikeréhez. Töltse ki a kérdőívet most, és 20 perc múlva nemcsak saját magát, de kollégáit is jobban megértheti.

Kérdőív kitöltése itt!

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 11:16
×
×
×
×