eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Close up image of a man on an electric scooter paying online
Nyitókép: Saklakova/Getty Images

Ingyen elektromos rollerezés – a BKK bérlethez most ajándék is jár

Aki április 3. és május 28. között havi-, negyedéves vagy éves bérletet vásárol, az 30 napig díjmentesen használhatja a TIER elektromos rollerjeit.

Kombinálja utazásához e-rollerrel a közösségi közlekedést! A TIER Connect kedvezmény mindenkinek jár, aki a BudapestGO appban április 3. és május 28. között havi-, negyedéves vagy éves bérletet vásárol. A kupon beváltása a vásárlást követő hét keddjétől érvényes.

A BudapestGO appban történő vásárlást követően mindössze néhány egyszerű lépést követően használhatók a rollerek. Váltsa be a kuponkódját a TIER appban, amely a bérlet vásárlását igazoló tranzakcióazonosító.

Aztán már csak keresni kell egy TIER e-rollert,

és a beváltásától számítva 30 napig feloldási díj nélkül használhatók az e-rollerek. A kupon beváltására 6 nap áll rendelkezésre, és a beváltástól számítva 30 napig érvényes. A rollerek használati perceit az applikációban kiszámlázzák. A 2023. május 28-án vásárolt bérletet 2023. június 4-ig lehet beváltani, ez az utolsó kedvezményes nap.

A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló BudapestGO-ban vásárolt havi-, negyedéves- és éves Budapest-bérletekkel.

A nyereményjáték részleteiről bővebben ezen a linken lehet olvasni.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×