eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Budapesti Közművek

Nem áprilisi tréfa: óvatosan az Erzsébet hídon a hétvégén

Kezdődik a budapesti hidak tavaszi nagytakarítása.

A Budapesti Közművek keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió 2023. április 1-én, szombaton 06:30 és 13:30 között az Erzsébet híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalát, és április 2-án vasárnap 06:30 és 13:30 között a híd északi (Pestről Budára vezető) oldalát tisztítják.

A környezetkímélő technológiával, kézi és gépi erővel zajló munkálatok elsődlegesen a külső buszsáv részleges lezárása mellett történnek – tájékoztatott az FKF, kérve a gépjárművezetőket, hogy segítsék a BKV autóbuszokat a besorolásban, a sávváltásban.

Mint ismert, a hídmosások részei az éves, előre tervezett köztisztasági munkáknak. Az FKF munkatársai évi két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítják meg Budapest kiemelt forgalmú hídjait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×