eur:
392.75
usd:
366.12
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: LordRunar/Getty Images

Nem kertelünk, a hétvégén megint pocsék idő lesz

Változékony, sokfelé szeles és hűvös idő várható a hétvégén.

Ráadásul több hullámban esőre is számítani kell. Átmenetileg visszatérnek a fagymentes éjszakák, az erős szél pedig vasárnap helyenként viharossá fokozódik.

Pénteken délelőtt gyengén felhős, napos idő várható, majd késő délelőttől északnyugat felől újra megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, így délutánra mindenütt erősen felhős lesz az ég. A nap második felétől többfelé várható eső, zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Szinte országszerte megélénkül, a Dunántúlon időnként meg is erősödik a déli, délnyugati szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 Celsius-fok között valószínű.

Szombaton felhőátvonulások várhatók hosszabb-rövidebb napsütéssel. Szórványosan előfordul eső, zápor, helyenként zivatar. A nyugati, északnyugati szelet több helyen erős lökések kísérik. Hajnalra 3 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet, délutánra 13 és 19 fok közé melegszik fel a levegő.

Vasárnap felhőátvonulásokra kell számítani több-kevesebb napsütéssel. Szórványosan valószínű eső, zápor, helyenként zivatar. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északnyugati, északi szél. A minimum-hőmérséklet 1 és 7, a maximum 10 és 18 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×