eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Two young women working and used computer, working concept.r
Nyitókép: Watchara Piriyaputtanapun/Getty Images

Fontos határidő közeleg a magyar felvételizőknek

Egy hét marad a jelentkezésig.

2023. február 15-én éjfélig lehet jelentkezni az ősszel induló alap-, osztatlan, illetve mesterképzésekre és felsőoktatási szakképzésekre a felvi.hu oldalon elérhető E-felvételiben. Ugyancsak február 15-ig lehet hitelesíteni a már rögzített jelentkezéseket – hívja fel a figyelmet az Oktatási Hivatal.

A felvi.hu honlapon közzétett felvételi tájékoztatóban a teljes képzéskínálat és a jelentkezéshez szükséges valamennyi információ elérhető, továbbá pontszámító kalkulátor, statisztikák és egyéb tájékoztató anyagok segítik az érdeklődőket a jelentkezési folyamatban.

Emlékeztetnek, hogy díjmentesen három jelentkezési hely jelölhető meg, és egyenként 2000 forintos kiegészítő díjért további három hely is megadható. A kiegészítő díj befizetési határideje is 2023. február 15. éjfél.

A jelentkezés hitelesítés nélkül érvénytelen, a jelentkezési szándékot kizárólag Ügyfélkapun keresztül lehet hitelesíteni, ugyancsak február 15. éjfélig – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 05:50
×
×
×
×