eur:
389.8
usd:
363.76
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
flashers of a police car
Nyitókép: Oleksandr Filon/Getty Images

Meglett egy nagyon keresett fiatalember, rejtély, hogy mi volt eltűnése hátterében

A férfi hétfő kora reggel távozott budapesti otthonából, utána viszont napokig senki sem tudta, hol van, életjelet nem adott magáról.

Az Eltűnt emberekért – megoszthatod Facebook-oldalon is kutattak a 29 éves ügyvéd után. Az ott keringő információk szerint T. Á. F délelőtt felszállt egy Budapest és Szeged között közlekedő vonatra, arról viszont már nem volt információ, hogy megérkezett-e Csongrád vármegye székhelyére.

Az eltűnésről szóló felhívást barátnője is megosztotta a közösségi oldalán, többek között úgy fogalmazva: „vannak arra utaló jelek, hogy direkt el akar tűnni”. A Blikk próbált beszélni a nővel, de ő kisvártatva bontotta a vonalat. A lap ezután felvette a kapcsolatot a férfi több ismerősével, a család engedélye nélkül azonban egyikük sem akaródzott nyilatkozni. Egyikük annyit elárult, hogy T. Á. F nagyon okos, ambiciózus ember, aki mindig ügyvéd akart lenni. Tudomása szerint nagyon szereti a barátnőjét, így teljesen érthetetlen számára, miért akarhatott önszántából eltűnni.

A Blikk legfrisebb információi szerint az eltűnése miatt a rendőrség által is körözött jogász azóta felvette a kapcsolatot a fővárosban élő barátnőjével. Eltűntkénti körözése azóta le is került a rendőrség hivatalos honlapjáról.

A lap korábban arra is kitért, hogy T. Á. F LinkedIn-profilja alapján egyébként a Szegedi Egyetemen szerzett jogi diplomát, és Bohács Zsolt volt fideszes országgyűlési képviselő irodájában dolgozott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×