eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Rendőrök, mentők, tűzoltók az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Örkény térségében, ahol fának csapódva állt meg egy autó (j) 2023. január 5-én. A rendőrség közlése szerint egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Halálos baleset az M5-ös autópályán - fotó

Lesodródott az útról egy autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát megállították - adta hírül az Útinform oldala.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről azt írta, egy migránsokat szállító jármű az esemény részese. A baleset azután következett be, hogy a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei igazoltatni akartak csütörtök délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök nagy erőkkel keresik.

A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült a rendőrségi közlemény szerint.

Frissítés, 19.00: a teljes útzár már megszűnt, a belső sávon megindult a forgalom, ám továbbra is jelentős a torlódás, így jóval hosszabb menetidőre kell számítani.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×