INFORÁDIÓ
2023. január 28. szombat
Karola, Károly

mmm

titkosszolgálat

márki-zay péter

kampánytámogatás

Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje (k) a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben, ahol családtagjai társaságában adta le szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.

Az MMM megköszönte a titkosszolgálatoknak

Infostart / MTI

A Mindenki Magyarországa Mozgalom megköszöni a titkosszolgálatoknak a vizsgálatot és a jelentést, amelyben visszaigazolták, hogy egyesületünk gazdálkodása, adománygyűjtése és tevékenysége mindvégig teljesen átlátható volt. A napokban nyilvánosságra hozott jelentésből kiderült, amit mi az elmúlt hónapokban rengetegszer elmondtunk már - írták közleményükben.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom megköszöni a titkosszolgálatoknak a vizsgálatot és a jelentést, amelyben visszaigazolták, hogy egyesületünk gazdálkodása, adománygyűjtése és tevékenysége mindvégig teljesen átlátható volt. A napokban nyilvánosságra hozott jelentésből kiderült, amit mi az elmúlt hónapokban rengetegszer elmondtunk már.

A titkosszolgálati dokumentumban is fillérre pontosan akkora összeg szerepel, mint amennyivel mi nyilvánosan elszámoltunk. Igazolták, hogy nem Sorostól érkezett a támogatás, valamint semmilyen bűncselekményt nem állapított meg a titkosszolgálat. A jelentésben semmilyen hazaárulásra utaló tény nincsen. Igazolta továbbá, hogy a pénzből az ellenzéki pártok nem részesültek.

"Felszólítjuk a pártokat és az álcivil szervezeteket, hogy számoljanak el ők is a hozzájuk érkező közpénzekkel és egyéb támogatásokkal - kormány- és ellenzéki oldalon egyaránt!" (OS)

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018