eur:
394.95
usd:
363.48
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: ketfarkukutya.mkkp.party

A Hegyvidékre költözött a Family Guy – képek

Vidám festést kapott Hegyalja úton, a Sion lépcsőnél található buszmegálló. Olyan élethű lett, mintha belecsöppentünk volna a Family Guy egyik részébe.

Budapest-szerte találkozhatunk csúnya, elhasználódott, lehangoló megállókkal. Közéjük tartozott a XII. kerületi Sion lépcsőnél található esőbeálló is, mindaddig, míg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jóvoltából meg nem újult az építmény.

Az aktivistáknak köszönhetően eltűnt a kopott, rozsdás réteg, sőt, mi több, élettel is megtelt a hely: az illusztrátorok a Family Guyt „költöztették” a buszmegállóba – fogalmaz a Metropol.

Az MKKP tájékoztatása szerint igyekezetüket egy kisebb ajándékcsomaggal honorálta az a tévécsatorna, amin fut a sorozat.

ketfarkukutya.mkkp.party
Forrás: ketfarkukutya.mkkp.party
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×