eur:
392.67
usd:
366.14
bux:
66803.26
2024. április 26. péntek Ervin
Az OTP Bank új, innovációs fiókja Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Leállt az OTP Bank mobil- és netbankja

A kártyaelfogadással, az ATM-ekkel és az ügyfélszolgálatokkal nincs gond.

"Tisztelt Ügyfeleink! Technikai okokból jelenleg több szolgáltatásunk sem elérhető. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma mielőbbi megoldásán. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk" - olvasható a tájékoztatás az OTP Bank weboldalán.

Az OTP Direkt netbankba nem lehet belépni, és a mobilbank alkalmazás sem működik, ami miatt a pénzintézet ügyfelei csak korlátozottan tudják online fizetésre használni a kártyájukat.

A Portfolio rákérdezett a banknál a problémára. Azt a választ kapták, hogy a kártyaelfogadási szolgáltatás, az ATM-ek és a fióki szolgáltatások is elérhetőek. A technikai hibát hardverprobléma okozza, dolgoznak az online szolgáltatások helyreállításán.

Frissítés: délutánra újraindultak a szolgáltatások.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×