INFORÁDIÓ 
2020. január 25. szombat
Pál

netbank

2018.09.03. 15:46

Netbankos csalás - több millióval lopták meg az OTP ügyfeleit

Egyre kifinomultabb módszerekkel dolgoznak a netbankos csalók, ám megfelelő körültekintéssel még mindig megelőzhetők az átverések. A hétvégén nyilvánosságra került, több mint félmilliárd forintos csalás nyomán az InfoRádió egy kiberbiztonsági szakértőhöz fordult tanácsokért.
2018.09.01. 09:32

Több mint félmilliárd forintot lopott el a netbankos csalómaffia

Az eddiginél kifinomultabb módszert alkalmaz a netbankolásokra szakosodott csalómaffia, amire egy miskolci, közpénzeket is kezelő egészségügyi társaság feljelentése irányította rá a hatóságok figyelmét - írta szombati számában a Magyar Idők.
2017.06.28. 08:00

Így forradalmasítják nálunk is a banki ügyintézést

Európában több országban elegendő az elektronikus azonosítás egy bankszámla nyitásához. Ezt a hatályos törvények szerint elviekben már Magyarországon is meg lehet tenni - mondta az InfoRádiónak a Bankmonitor vezető elemzője.
2017.05.26. 21:24

Már nem mindig elég az SMS a netbanknál

Nem nyújt már abszolút védelmet a bűnözőkkel szemben az internetes bankolás során a tranzakció igazolására szolgáló sms-üzenet küldése abban az esetben, ha előzőleg az ügyfelek legalább egy súlyos biztonsági hibát elkövettek, például illetékteleneknek adták meg adataikat - közölte a G Data német kiberbiztonsági vállalat.
2017.02.07. 09:09

Ha nem tud belépni az Erste netbankjába, ez az oka

Átmeneti túlterheltség miatt az Erste netbankba és mobilbankba való belépés a megszokottnál hosszabb időt vagy többszöri próbálkozást vehet igénybe - közölte az Erste Bank.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018