eur:
393.1
usd:
374.26
bux:
0
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
Loaded European truck on motorway in beautiful sunset light. On the road transportation and cargo.
Nyitókép: Jag_cz/Getty Images

Gondolt egyet a kamionos, és szembe fordult a forgalommal – videó

Baleset lett a történet vége az M85-ösön.

Egy lengyel kamionos csütörtök délelőtt az M85-ös autóút 31-es kilométerszelvénynél lévő csomópontnál a pályára szabályosan hajtott fel, de meggondolta magát, megfordult és elkezdett a forgalommal szemben haladni. Összesen 5 kilométert ment így, majd az M85–M86 csomópontjában a lehajtóágon ment szembe, hogy rá tudjon fordulni az M86-os autóútra – olvasható a Magyar Közút legfrisebb Instagram-posztjában.

A szabálytalanul közlekedő kamionos balesetet is okozott Az M85-ön haladt egy autó, ami egy kamiont előzött éppen, pont olyan ívben, hogy nem láthatta a szemből érkező járművet, így végül a két kamion között haladt el, a jobb elejével így kisebb ütközése volt.

A Magyar Közút diszpécsere az eset után értesítetette a rendőrség munkatársait a szabálytalanul közlekedő kamionos miatt, akik végül Bősárkánynál meg is találták a járművet, a sofőrrel szemben eljárás indult – teszik hozzá.

A Magyar Közút bejegyzésében megismétli: ha eltévesztünk egy csomópontot egy gyorsforgalmi úton, ne essünk pánikba, haladjunk nyugodtan tovább, ne forduljunk meg, ne tolassunk vissza, rövid időn belül lesz egy újabb csomópont, amelyen keresztül biztonságosan le tudunk térni és újra tudjuk tervezni útvonalunkat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
Jönnek fontos adatok, mire lehet számítani a tőzsdéken?

Jönnek fontos adatok, mire lehet számítani a tőzsdéken?

Gazdasági információk tekintetében nem számítunk ma olyan adatközlésre idehaza, ami a magyar piacon komolyabb hatást fejthetne ki - esetleg az ipari termelői árak alakulása lehet érdekes -, inkább a nemzetközi folyamatokra figyelhetnek majd a befektetők. Fontos lehet majd például a német infláció alakulása, miközben az amerikai felülvizsgált GDP-adat már aligha tartogat majd meglepetést. Ami pedig a jelenlegi kilátásokat illeti, az előzetes adatok alapján leginkább az optimizmus lehet majd jellemző ma a nemzetközi piacokra, a határidős jegyzések állása alapján óvatos emelkedés jöhet Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×