eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Mentőautó távozik a budapesti Szent László Kórházból 2020. március 10-én. Az egyészségügyi intézményben kezelik a koronavírus-fertőzött betegeket.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Rátört a mentőkre a türelmetlen sofőr

Nem volt tekintettel arra az autós, hogy éppen egy ember életéért küzdenek.

Szombat este, az V. kerületi Sas utcába egy 45 év körüli nő újraélesztéséhez érkezett segítségül egy rohamkocsi, ezért nem értek rá a mentők szabad parkolóhelyet keresgélni. A ház kapuja előtt megállva, gyorsan magukhoz vették eszközeiket, és rohantak is az emeletre a beteghez, akinél azonnal emelt szintű ellátás kezdődött.

Az elszánt küzdelmet az előszobából bekiabáló idegen férfihang zavarta meg, aki a “mentő sofőrjét” kereste. A férfi ugyanis nem tudott tovább várakozni kocsijában ülve, a nyitva maradt ajtókat kihasználva, a mentők nyomába eredt és még a beteg lakásába is követte őket azért, hogy megkérje, “álljanak el az útból”.

Perceknek kellett még eltelniük, amíg stabilizálni tudták a beteg állapotát, ezután lehetett egy időközben felszabadult helyre átállni a mentővel.

A luxusautó vezetője azonban továbbra is elégedetlen volt, feljelentéssel fenyegette a mentőket, amiért “indokolatlanul sokáig használták a kék villogót.”

Az elképesztő jelenet után, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×