eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A 34. Wizz Air Budapest Félmaraton résztvevői a Műegyetem rakparton 2019. szeptember 8-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Közlekedési korlátozások Budapesten vasárnap

Vasárnap rendezik meg a 36. Wizz Air Nemzetközi félmaraton futóversenyt, ezért számos, a közlekedést érintő korlátozásra kell készülni a fővárosban. A rendezvény idején a fővárost érintő korlátozások miatt érdemes a kötöttpályás közlekedési eszközöket választani - közölte a BKK.

A futóverseny miatt augusztus 29-én vasárnap időszakos és szakaszos lezárásokra kell számítani a Pázmány Péter sétány – Budai Alsó rakpart – Döbrentei téri felhajtó – Szent Gellért tér – Szent Gellért rakpart – Várkert rakpart – Ybl Miklós utca – Apród utca – Attila út – Alagút utca – Clark Ádám tér - Lánchíd utca – Fő utca – Jégverem utca – Bem rakpart – Árpád fejedelem útja – Margit híd északi felhajtó – Margit híd – Margitsziget Központi út – Árpád hídi felhajtó – Árpád híd – Tavasz utca – Árpád fejedelem útja – Üstökös utcai rakparti lehajtó – Budai Alsó rakpart – Egry József utca rakparti felhajtó – Műegyetem rakpart – Pázmány Péter sétány útvonalon.

A nagykörúti 4-es és 6-os villamosok a reggeli időszakban a szokásosnál sűrűbben járnak.

A futóversenyek zárásai miatt vasárnap a 8 és 12 órai rajtokat követő 1-1,5 órás időszakokban az 5-ös, 9-es, 16-os, 26-os, 29-es, 34-es, 105-ös, 106-os, 109-es, 118-as, 134-es, 137-es, 178-as, 218-as, 226-os, 237-es autóbuszok, illetve a 19-es, 41-es, 47-es és 49-es villamosok rövidített vagy módosított útvonalon közlekednek.

A futóverseny helyszínén, a Pázmány Péter sétányon jegy- és bérletvásárlást biztosít a BKK mobil értékesítési pont, reggel 7:00 és délután 15:00 között.

A hétvégi rendezvény ideje alatt is érdemes utazását a BKK FUTÁR alkalmazás használatával megtervezni, hiszen a BKK utazástervezője mindig az optimális útvonalat ajánlja fel úti célja eléréshez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×