eur:
394.55
usd:
363.25
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Tesla márkájú elektromos autót töltenek Magyarország legnagyobb, egyszerre kilenc elektromos autó fogadására alkalmas töltőállomásán a Nagykanizsához közeli Sormáson lévő István Fogadónál az átadás napján, 2018. november 28-án.
Nyitókép: Elektromos autót töltenek Magyarország legnagyobb, egyszerre kilenc elektromos autó fogadására alkalmas töltőállomásán a Nagykanizsához közeli Sormáson 2018. november 28-án. MTI/Varga György

Mostantól magyarul is tudnak majd a Teslák

A Tesla folyamatosan bővíti az autó operációs rendszerének nyelvi repertoárját is.

A Tesla kiad a 2021.24-es szoftverfrissítése már tartalmazza a magyar nyelvet is. Az autó operációs rendszere a magyaron kívül megkapta a román és az orosz nyelvet is – írja a villanyautosok.hu. A frissítést nem egyszerre kapja meg minden felhasználó, hanem napok, hetek alatt egyre nagyobb és nagyobb kört töltheti le. Tehát már érdemes minden Tesla-tulajdonosnak figyelnie ezt a lehetőséget.

Természetesen nem csak a nyelvi csomag bővítése került be az új kiadásba. Például a Teslákban mostantól a Netflix és a Youtube mellett elérhető a Disney+ streaming szolgáltatása is. Emellett jön a Carwash Mode, ami gombnyomásra autómosó kompatibilissé teszi a kocsit. A számítógép ilyenkor felhúzza az összes ablakot, reteszeli a töltőnyílás fedelét, kikapcsolja az automata ablaktörlőket, az önműködő ajtózárat és a tolatóradar és egyéb közelségjelző szenzorok hangjelzéseit.

A Teslákban mostantól az is beállítható, hogy a beépített fedélzeti kamera baleset észlelésekor automatikusan elmentse a felvételt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×