eur:
389.74
usd:
365.11
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Rendőrök helyszínelnek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál 2021. július 24-én, a sztráda Szeged felé vezető oldalán, ahol két gépjármű ütközött össze. A 107-es kilométernél történt balesetben két ember a helyszínen meghalt.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Fekete hétvége a magyar utakon, hatan vesztették életüket – megrázó képek

Az M5-ös autópályán ketten haltak meg egy ütközés következtében, az M6-on pedig egy, a hatóságok elől menekülő embercsempész csapódott szalagkorlátnak.

Leszakadt az oldala annak a személyautónak, amelyik egy kamion hátuljával ütközött össze szombat délután az M5-ös autópályán. Akkora volt az ütközés ereje, hogy az autó keresztbe fordult a pályán. A mögötte közlekedő autós már hiába fékezett, a személyautó oldalába csapódott – írja összefoglalójában az ATV.

„A kecskeméti hivatásos tűzoltók a személyautó roncsai közé szorult embert feszítővágó segítségével szabadították ki” – közölte az esetről Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelem szóvivője. A keresztbe fordult autó két utasának életét már nem tudták megmenteni. Két másik embert súlyos állapotban szállítottak kórházba.

Kiskunfélegyháza, 2021. július 24.
Rendőrök helyszínelnek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál 2021. július 24-én, a sztráda Szeged felé vezető oldalán, ahol két gépjármű ütközött össze. A 107-es kilométernél történt balesetben két ember a helyszínen meghalt.
MTI/Donka Ferenc
Kiskunfélegyháza, 2021. július 24. Rendőrök helyszínelnek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, a sztráda Szeged felé vezető oldalán, ahol két gépjármű ütközött össze. MTI/Donka Ferenc

Az M6-os autópályán késő délután egy menekülteket szállító embercsempészt akartak megállítani

a NAV munkatársai, de a Tolna Megyei RFK szóvivője szerint vezetője a jelzés ellenére nem állt meg.

„A jármű vezetője önmagára és másokra is veszélyes módon vezetett az M6-os autópályán, amikor azonban lesodródott az útról, elvesztette uralmát a járműve felett, nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd pedig az árokba vágódott” – közölte a szóvivő.

Szedres, 2021. július 24.
Rendőr összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel az M6-os autópályánál Szekszárd közelében, Szedresnél, ahol szalagkorlátnak csapódott egy személyautó 2021. július 24-én. A balesetben négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült.
MTI/Donka Ferenc
Szedres, 2021. július 24. Rendőr összeroncsolódott személyautó mellett helyszínel az M6-os autópályánál Szekszárd közelében, Szedresnél, ahol szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A balesetben négy ember meghalt, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. Az ügyben embercsempészés gyanúja is felmerült. MTI/Donka Ferenc

A balesethez három mentőhelikopter és több rohamkocsi is érkezett. Az autóban összesen heten utaztak. Közülük négyen a helyszínen szörnyethaltak.

A rendőrség mindkét tragédiát szakértő bevonásával vizsgálja.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×