eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: pixabay

Drónt is bevetett a rendőrség a Balatonnál

Mintegy 50 szabálysértővel szemben léptek fel a rendőrök.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei pénteken a Siófoki, a Fonyódi és a Marcali Rendőrkapitányság illetékességi területének forgalmát ellenőrizték fokozottan.

Az akció célja a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve hátrányba hozó szabálytalanságokat elkövető autósok forgalomból történő kiszűrése volt.

A rendőröknek többek között tilos jelzésen áthaladás, záróvonal átlépés, valamint vezetés közben kézben tartott mobiltelefonozás miatt összesen 47 esetben kellett intézkedniük.

Az ellenőrzést négy civil gépkocsi, négy járőrautó és egy drón segítette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte tervez további, ehhez hasonló jellegű forgalom-ellenőrzéseket - közölték.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×